Виставкова федерація України
Exhibition federation of Ukraine
Укр   Рус   Eng


 

Виставка

ПродМашЕкспо, Міжрегіональна спеціалізована виставка, міжрегіональна

Дати проведення: 03.10.2012-05.10.2012
Періодичність щорічно
Місто, регіон Одеса
Місце проведення Виставковий комплекс одеського морського порту, вул. Приморська, 6, Одеса, 65026
Позиція у тематичному класифікаторі (27) Р‘12.13. Торговельне, холодильне обладнання. Виставкове обладнання. Р—Р±СѓС‚ товарів.
Тематичні розділи виставки Торговельне, холодильне обладнання. Виставкове обладнання. Збут товарів. (Технології і обладнання для хлібопекарської промисловості і виробництва макаронних виробів Технології і обладнання для кондитерської промисловості Технології і обладнання для м'ясо-молочної промисловості Технології і обладнання для виробництва і розлива напоїв Технології і обладнання для масложирової промисловості Технології і обладнання для консервної промисловості Технології і обладнання для переробки риби і морепродуктів Технології і обладнання для переробки і зберігання сільгосппродукції Автоматизація процесів управління і виробництва Промислове холодильне обладнання Транспортування, складування, зберігання Компоненти і агрегати промислового обладнання Гігієна харчових виробництв)
Назва компанії-організатора, її адреса та контакти Одеський дім (Виставковий центр «Одеський дім»), Україна, 65014, Одеса, вул. Маразліївська, 7, офіс 1, тел/факс: +38 (048) 37-17-37; (048) 728-64-94 e-mail: expo@expohome.com.ua www.expohome.com.ua
Назад до форми пошуку


The Global Association
of the Exhibition Industry

Всесвітня ассоціація
виставкової індустрії