Виставкова федерація України
Exhibition federation of Ukraine
Укр   Рус   Eng


 
Виставкові новини

Виставкові новини

[19.04.2017]
У Мілані на світовому харчовому саміті SEEDS & CHIPS відбудеться конкурс агроінновацій NEXTFOOD AWARD


Просмотр Newsletter

У Мілані з 8-го по 11 травня 2017 року відбудеться глобальний харчовий
інноваційний саміт "Seeds & Chips -The Global Food Innovation Summit". В
його рамках відбудеться конкурс для харчових та агростартапів "NEXTFOOD
AWARD BY IMAGE LINE", започаткований Seeds & Chips 63DE-SIGN. Цей захід
об'єднає сотні стартапів, підприємств, університетів, інститутів,
інвесторів, інкубаторів, лідерів громадської думки та політиків.



Інновації по всьому харчовому ланцюгу: від ферми до столу



Цей Саміт є одним з головних заходів у світі щодо інноваційних продуктів
харчування. Це виняткова платформа, яка повністю присвячена просуванню
передових рішень в агро та харчових технологіях, а також розкриттю видатних
талантів з усього світу. Виставкова площа і насичена програма конференцій
саміту пропонують відвідувачам унікальну можливість участі в дискусії і
спілкуванні по темах, моделях та інноваційних ідеях, які змінюють спосіб
виробництва їжі, галузі переробки та просування. Разом з TUTTOFOOD 3-й
щорічний саміт має на меті залучення у Мілан найкращих новаторів у галузі
харчування з усього світу. Спеціальний гість саміту - екс-президент
Сполучених Штатів Америки Барак Обама. Також відвідувачі зможуть почути
різних італійських та міжнародних спікерів - від Керрі Кеннеді, президента
Роберта Ф. Кеннеді Центру юстиції і права людини Сема Касс до шеф-кухаря і
радника колишнього президента США і творця революції здоров'я в Білому
домі; від міністра економічного розвитку Карло Календа до міністра
сільського господарства, харчової та лісової політики Мауріціо Мартіна; від
Луїджі Боніні, старший віце-президент Starbucks, Президент Illycaff`e
Андреа Іллі та інших відомих міжнародних діячів. Подробиці за посиланням:
www.seedsandchips.com



"Seeds&Chips було створено, щоб сприяти утворенню міжнародної екосистеми
стартапів в області інновацій у харчових продуктах та узгодження зі світом
науки і бізнесу", зазначає Марко Гаолтьері, засновник масштабного заходу.
"Їжа майбутнього, продукти харчування і зміна клімату - це одна з основних
глобальних проблем і одна з головних областей, де відбуваються справжні
інновації: тому ми раді надати таку можливість багатьом гідним стартапам і
молодим підприємцям".



Захід Food Innovation - це інновації по всьому харчовому ланцюгу, від ферми
до столу. Буде оцінюватися сили, цінності та якість їх роботи. Як
зазначають організатори, конкурс спрямований на пошук найкращих продуктів,
з точки зору інновацій та стійкості. Стійкість повинна включати в себе всі
етапи життєвого циклу продукту, включаючи також різні аспекти упаковки, з
урахуванням функціональних вимог конкретного продукту. Цей перший NEXTFOOD
AWARD BY IMAGE LINE присвячений всім стартапам, які мають відношення до
теми саміту.



Для стартапів-переможців буде запропоновано:



1) Графічний дизайн макета упаковки командою 63DE-SIGN (стратегічне
позиціювання продукту, графічний дизайн макета упаковки, поради за
матеріалами для індустріалізації, виконавчий прес);



2) Рекомендації щодо вибору упаковки Департаментом архітектури та дизайну в
Політехнічному Торіно: інноваційних матеріалів, ефективності витрат, впливу
на навколишнє середовище. Обсерваторія Ecopak створена в 2005 році в
Політехнічному Торіно, факультет архітектури і дизайну - є партнером
NEXTFOOD AWARD, відповідно до мети інформаційного проекту "Nudi o
Vestiti?". Проект досліджує упаковку як комунікативний і функціональний
продукт за допомогою ключового слова: екологічна стійкість. "Nudi про
Vestiti?" - це поширення культури і критичного розуміння дизайну упаковки,
шляхом організації виставок та заходів, а також розповсюдження по цифрових
каналах.



3) Можливості для співпраці в інтернатурі за спеціальністю промислового
дизайнера для реалізації упаковки CAD;



4) Маркетингові консультації для конвертації всіх рекламних акцій /
маркетингу / соціальних досягнень в реальних клієнтів.



Проекти будуть оцінюватися журі, яке буде визначати на заключному етапі топ-
10 переможців. Церемонія нагородження відбудеться в рамках Саміту.



Участь в конкурсі NEXTFOOD можуть брати продукти, як пов'язані з
інноваціями в області стійкого виробництва, зменшення впливу на навколишнє
середовище, так і продукти взаємодії між виробником і споживачем. На
конкурс заявки подаються з 6 квітня 2017 року по 26 квітня 2017 року.
Участь у конкурсі безкоштовна. Правила і форма заявки можна завантажити з
сайту Конкурсу www.nextfoodaward.com.



"Підприємець знає, скільки енергії необхідно, щоб перетворити хорошу ідею
продукту в перевагу для компанії. Мета полягає в тому, щоб постійно
розвиватися - з усіма необхідними професійними навичками - завдяки
підтримки стартапів, які вірять в силу, цінності та якість. Стартапи - це
"уважні антени" до нових потреб розвитку як культурного, так і
антропологічного. І вони потребують допомоги для досягнення своїх цілей " -
зазначає Христина Ванніні Паренті, власниця дизайн-студії Milan studio 63DE-
SIGN.



Премія спонсорується Image Line, італійською hi-tech компанією, що
спеціалізується в області цифрових рішень для сільського господарства.
"Технологічні інновації стають основним фактором зміни в харчовій
промисловості і її гравців", - говориить Івано Вaлморі, генеральний
директор і засновник Image Line. "Я переконаний, якщо ми визнаємо значення
цього фактору для агропродовольчого сектору, то отримаємо великі переваги з
точки зору конкурентоспроможності та стійкості. Відповідно з цією ідеєю, ми
вирішили підтримати реалізацію "NEXTFOOD AWARD". Упевнені, що інтеграція
експертизи, сумлінна робота, впевненість в кваліфікації один одного є
ключем до розвитку сектора та захисту людей і ресурсів планети".



Катерина Звєрєва, AgroNews.ua



AgroNews.ua 2017.04.18 21:05
http://agronews.ua/node/77390

←Назад | Всі теми →


The Global Association
of the Exhibition Industry

Всесвітня ассоціація
виставкової індустрії