Виставкова федерація України
Exhibition federation of Ukraine
Укр   Рус   Eng


 
Виставкові новини

Виставкові новини

[06.12.2017]
Конференція гостинності у ВЦ "Козак-Палац" відкриває секрети професійних рестораторів та готельєрів


Оновлено 05.12.2017 13:00 | Опубліковано 05.12.2017 13:00 |

5 грудня у виставковому центрі "Козак-Палац" відкрила роботу конференція на
тему: "Розвиток туристичної привабливості регіону через підвищення
ефективності діяльності МСБ сектору HoReCa".
Захід організований Центром підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на
базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках
ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
Нещодавно у Запоріжжі була презентована програма розвитку туризму, обрані
сім основних туристичних напрямків: Запоріжжя сакральне, природне,
історичне, козацьке, індустріальне, видовищне, подієве, запрацював міський
туристичний сайт.
Успішний розвиток туристичної галузі складно уявити без розвинутої сучасної
інфраструктури гостинності та громадського харчування. Саме цей напрямок
бізнесу, об'єднаний єдиним терміном HoReCa (абревіатура від англ.
Hotel/Restaurant/Café), став головною темою конференції. Важливо, що
сфера гостинності зумовлює розвиток і багатьох суміжних галузей:
виробництво обладнання для готелів та ресторанів, виготовлення спецодягу,
клінінг та інше. Дводенна конференція покликана сприяти підвищенню
конкурентоспроможності підприємств сектору, розвитку мережі готельно-
ресторанної інфраструктури регіону та підвищенню управлінських компетенцій
персоналу.
У конференції беруть участь представники ЄБРР, проекту ЄС "Вдосконалення
системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні", "Регіонального
фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області", Асоціації
франчайзингу. Захід об'єднує 25 спікерів-практиків - це успішні ресторатори
та готельєри Києва, Львова, Одеси, експерти з Італії, Туреччини.
У числі спікерів - Мехмет Онкал (має багатий досвід управлінської роботи в
ITT Sheraton Corporation та більш ніж 40-річний стаж у туристичній сфері,
Туреччина), шеф-кухар, ресторатор Стефано Антоніоллі (Італія), генеральний
директор мережі готелів Premier Hotels and Resorts Ірина Сідлецька,
засновник HoReCa Keys Юлія Косенко, засновник і власник мережі ресторанів
Mafia Тарас Середюк, , бізнес-тренери Галина Сасин, Станіслава Стефановська.
Вперше у Запоріжжі кулінарний майстер-клас проведе бренд-менеджер мережі
ресторанів G-group, засновник Ukrainian South Chef Association Віктор Тітов.
Під час заходу учасники дізнаються про сучасні тенденції та креативні
новинки галузі, шляхи підвищення ефективності закладу, організацію
результативної рекламної кампанії, відбір персоналу та інші важливі питання
успішної діяльності готельно-ресторанного бізнесу.
Шість основних тематичних блоків присвячені таким питанням:
- кращі європейські та українські практики діяльності та просування
об'єктів HoReCa;
- сучасні моделі ведення готельно-ресторанного бізнесу, проекти підтримки
малого і середнього бізнесу;
- презентація новітніх технологій і сучасного обладнання, дизайнерських
рішень для представників МСБ;
- методики підбору та підготовки кадрів для МСБ HoReCa;
- системи оцінки якості закладів HoReCa, обгрунтування необхідності
впровадження систем менеджменту безпеки харчової продукції;
- методи зниження собівартості та підвищення рентабельності.



Запорізька торгово-промислова палата 2017.12.05 18:19
http://www.cci.zp.ua/presscentr4/novosti4/5088-konferentsiya-gostinnosti-u-vts-kozak-palats-vidkrivae-sekreti-profesijnikh-restoratoriv-ta-goteleriv

←Назад | Всі теми →


The Global Association
of the Exhibition Industry

Всесвітня ассоціація
виставкової індустрії